Όραμα και αξίες

Το όραμα και οι αξίες της ΑΝΟΔΟΣ ΑΤΕ

Το όραμά μας, να δημιουργήσουμε μια ηγετική εταιρεία στον τομέα των κατασκευών, παρέχοντας πιστοποιημένα και καινοτόμα προϊόντα-υπηρεσίες που εμπιστεύεται ο πελάτης μέσα από ένα περιβάλλον υψηλής απόδοσης που εξασφαλίζει την κερδοφορία της εταιρείας και την ευημερία της κοινωνίας.

Οι αξίες της ΑΝΟΔΟΣ ΑΤΕ

Θάρρος

Έχουμε το θάρρος, την αποφασιστικότητα και τα ψυχικά εφόδια να επιτυγχάνουμε αποτελέσματα, αμφισβητώντας τον καθιερωμένο τρόπο εργασίας, όπου και όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Υπευθυνότητα

Αναλαμβάνουμε προσωπικά την ευθύνη για την επίτευξη των στόχων μας και υλοποιούμε αυτό που λέμε ότι θα κάνουμε. Ενεργούμε με ακεραιότητα και εμπιστοσύνη. Παραδεχόμαστε και αποκαθιστούμε τα τυχόν λάθη μας.

Ομαδικότητα

Εργαζόμαστε όλοι μαζί, ομαδικά με κοινό στόχο την βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων,  την ικανοποίηση των πελατών μας και την ανάπτυξη της εταιρείας μας

Ενότητα

Όλοι είμαστε οι άνθρωποι της ΑΝΟΔΟΣ ΑΤΕ. Αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο με σεβασμό, ανεξάρτητα από τη θέση, ενεργώντας πάντα με επαγγελματισμό και σεβασμό στην προσωπικότητα του συνεργάτη μας.